Vi udfører

Vi udfører

Vi påtager os enhver opgave uanset omfang og ude som inde. Både traditionelle og utraditionelle opgaver for såvel private som for erhverv, institutioner samt bolig- og ejerforeninger. På listen nedenfor fremgår blandt flere de opgaver vi dagligt løser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er nysgerrig efter at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi er glade for alle henvendelser.

  1. At male selv kan spare penge på kort sigt, men hvis det ikke udføres korrekt, kan det føre til langsigtede omkostninger såsom at skulle male igen eller reparere skader. En professionel maler vil have erfaring og ekspertise til at udføre arbejdet ordentligt og minimere risikoen for skader eller fejl.

Det er vigtigt at følge sikkerhedsprocedurerne, såsom at bære passende beskyttelsesudstyr, sørge for god ventilation, undgå at spise eller drikke i arbejdsområdet og holde børn og kæledyr væk fra arbejdsområdet. Hvis man er i tvivl om, hvordan man udfører arbejdet sikkert, kan man kontakte en professionel maler eller en byggekonsulent for råd og vejledning.

Tiden det tager at færdiggøre projektet afhænger af projektets størrelse, kompleksitet og ens egen malerfærdighed. Det er en god ide at planlægge projektet i forvejen og tage højde for eventuelle forsinkelser eller uventede problemer.

Farvevalget afhænger af personlige præferencer, formålet med projektet og rummets eksisterende indretning. Det kan være en god ide at få hjælp fra en professionel maler eller en farvekonsulent, som kan give råd om farvesammensætning og -valg. Her kan vi være med til at hjælpe dig med vores ekspertise.

Det er vigtigt at bruge en maling, der passer til overfladen, og at overfladen er forberedt ordentligt, som nævnt i det foregående spørgsmål. Derudover kan man også bruge en primer, som hjælper malingen med at binde sig til overfladen.

Overfladen skal være ren, tør og fri for fedt, snavs og løst materiale. Eventuelle huller eller revner skal udfyldes med spartelmasse og slibes jævnt med overfladen. Eventuelle tidligere malinger skal fjernes eller slibes ned, indtil de er jævne og glatte. Derudover skal man afdække eventuelle områder, som ikke skal males, såsom gulve og møbler.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 53 30 25 33 eller send en e-mail til info@maler-saeby.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.